Κομμωτήρια Ευκόμμον

img

Η αλυσίδα κομμωτηρίων “EYKOMMON” γεννήθηκε το 2005 στην Νέα Ιωνία όπου και βρίσκεται το πρώτο μας κομμωτήριο. Μετά ακολούθησαν το κομμωτήριο της Καλλιθέας, του Χαλανδρίου, και του Φιξ στο κέντρο της Αθήνας.

Στα κομμωτήρια μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από Trend κουρέματα, κλασσικά κουρέματα, προχωρημένες τεχνικές στην περιποίηση προσώπου, όπως η αποτρίχωση με την κλωστή ή το κερί Gel, και άλλα πολλά.

Τα καταστήματα μας λειτουργούν από Δευτέρα έως Παρασκευή από 09:00 π.μ. έως 21:00 μ.μ. & Σάββατο από 09:00 π.μ. έως 20:00 μ.μ.

Αξιόπιστοι Συνεργάτες

karibe

New York Tourner

2014

Old Fashion Style

2015

Grand Prize

2016

Είπαν για εμάς οι πελάτες μας...

Μόλις μπαίνεις μέσα καταλαβαίνεις ότι μπήκες στο χώρο σου, απίστευτα παιδιά που σου κάνουνε τα πάντα ότι θες και ότι φανταστείς. Περνάω τέλεια μαζί τους και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη. Κάθε φορά πηγαίνω με χαρά και βγαίνω έτσι όπως θα ήθελα. Σας ευχαριστώ παιδιά! Σας αγαπώ πολύ!
Medea Simonidze
Σωτήρη μου εκτός από υπέροχος άνθρωπος είσαι και υπέροχος επαγγελματίας... ότι και να σου ζητήσουν το καταφέρνεις... σε ευχαριστούμε που μας υποδέχεσαι σε αυτόν τον υπέροχο χορο και μας ομορφαίνεις...
Φωτεινή Νάση
Άψογος επαγγελματίας με μεγάλη πείρα. Μοναδικός στα χτενίσματα, στα κουρέματα και τις βαφές. Ωραίος χώρος κομμωτηρίου, περιποίηση και φανταστικά προϊόντα.
Φανή Καμινέλη